Rekohyllan stänger ner under Earth Hour

Vill bidra till ökad medvetenhet.

 

Rekohyllan, den nyöppnade e-handelsbutiken för naturliga, ekologiska, giftfria och miljövänliga produkter, meddelade idag att de kommer att stänga ner under Earth Hour den 25 mars för att bidra till ökad medvetenhet och stötta den globala manifestationen.

 

”Vi på Rekohyllan är stolta över att stödja Earth Hour och de viktiga budskapen som kampanjen förmedlar”, säger Sandra Novak, innehålls- och kommunikationsansvarig på Rekohyllan. ”Genom att stänga vår webshop under denna tid visar vi vårt engagemang för en mer hållbar framtid och uppmanar våra kunder att göra detsamma.”

 

Earth Hour

 

Earth Hour är världens största klimatmanifestation som detta år arrangeras för sjuttonde året. Earth Hour 2023 infaller den 25 mars kl 20:30-21:30. Det är en global kampanj med syfte att uppmärksamma vikten av att ta hand om vår planet och minska vår påverkan på miljön. Under en timme släcker miljontals människor runt om i världen sina lampor och elektroniska apparater för att visa sitt stöd för en hållbar framtid.

 

”Vi hoppas att vår insats kan inspirera andra att ta steg mot en mer hållbar framtid,” menar Sandra. ”Vi är övertygade om att om vi alla gör små förändringar kan vi tillsammans göra stor skillnad.”

 

Genom att delta i den globala kampanjen Earth Hour skickar vi alla en stark signal till världens beslutsfattare att agera för vår planet, öka medvetenheten om klimatförändringarna och hoten mot mångfalden av djur och natur. Syftet med att släcka lamporna och stänga av onödiga elapparater är inte att spara energi under själva nedsläckningstimmen utan mer en symbolisk handling för att visa hur många vi är som bryr oss om vår planet.

 

Rekohyllan släcker ner

 

Rekohyllan strävar efter att erbjuda produkter som är skonsamma för både människor och miljö, och att delta i Earth Hour är ett naturligt steg för oss att ta. Genom att stänga ner vår webbshop under denna timme vill vi visa vårt stöd för en bättre framtid och uppmana andra att också ta ansvar för vår planet.

 

Under Earth Hour, kl 20:30 – 21:30, kommer du alltså inte kunna handla på Rekohyllan utan uppmanas istället att använda denna tid för att reflektera över hur du själv kan bidra till en hållbar framtid. Tillsammans kan vi göra en positiv förändring för vår planet och för kommande generationer.

 

För mer information om Rekohyllan och vårt sortiment av naturliga, ekologiska och miljövänliga produkter, besök vår webbshop på www.rekohyllan.se.

 

Kontakt: Sandra Novak, innehålls- och kommunikationsansvarig
E-post: sandra@rekohyllan.se

LIKNANDE INLÄGG

rödbetshummus_recept_rekohyllan

Rödbetshummus

Rödbetshummus   Hummus är både enkelt och gott att göra själv hemma, denna är dessutom en färgglad variant gjord på rödbeta som piggar upp vilken

Läs mer »