Om oss

Om oss

OM REKOHYLLAN

På Rekohyllan finner du ett noggrant utvalt sortiment med produkter fria från onödiga tillsatser och konstiga innehållsförteckningar. Helt enkelt reko för både för dig och ditt hem – och vår jord!

Alla produkter samlade här på Rekohyllan är dessutom 100% vegan, vilket betyder att inga produkter vare sig innehåller animaliska ingredienser eller har blivit testade på djur i något steg under hela  tillverkningsprocessen. Så du behöver varken tumma på kvalitet eller personliga värderingar när du handlar hos oss på Rekohyllan!

Vi vill bidra till en mer medveten livsstil och fler giftfria hem, där naturliga produkter och helhetshälsa står i fokus.

Rekohyllan är inte bara en webshop med schyssta rekoprodukter, utan även en plats där du finner hälsoinspirerande inlägg under Tips & inspiration och kan signa upp dig på vårt veckovisa nyhetsbrev där du får ta del av ännu fler tips och trix, erbjudanden och mycket mer!

Fokus är medveten livsstil och holistisk hälsa och vikten av att ta hand om sig själv, inifrån och ut, med produkter som är snälla mot både sig och sin kropp, men även hem och hushåll – och vår jord.

För att komma i kontakt med oss, maila: kontakt@rekohyllan.se