Apelsin och ringblomma gör underverk för håret

Apelsin och ringblomma gör underverk för håret

 

Vi älskar Annas Ekos schampo- och balsamkakor, speciellt apelsin/ringblomma som passar alla hårtyper men är speciellt bra för dig med irriterad eller känslig hårbotten.

Schampo- och balsamkakan är mild och innehåller inga sulfater, konstgjorda silikoner eller konserveringsmedel och är berikad med:

– Vårdande och återfettande kakaosmör.

– Ringblomsolja med antiinflammatoriska egenskaper som passar dig med irriterad, torr och känslig hårbotten. Ringblomsolja ger även ditt hår en fantastisk lyster!

– Kaolin: rik på mineraler som renar och lindrar irritation.

Eterisk apelsinolja med antiseptiska egenskaper som passar både dig med torr och fet hud.

 

Schampo och balsam som innehåller apelsin och ringblomma har många positiva egenskaper

 

  • Hårbottenrengöring: Schampo med apelsin och ringblomma kan hjälpa till att rengöra hårbotten effektivt och avlägsna överflödigt fett, smuts och produktuppbyggnad. Det kan lämna håret fräscht och rent.
  • Stimulering av hårväxt: Både apelsin och ringblomma har egenskaper som kan främja hårväxten. Apelsin innehåller C-vitamin som hjälper till att förbättra blodcirkulationen i hårbotten, vilket främjar hårväxten. Ringblomma kan hjälpa till att stärka hårrötterna och främja ny hårväxt.
  • Fuktgivande och närande egenskaper: Apelsin och ringblomma kan bidra till att fukta och nära håret. Det kan göra håret mjukt, smidigt och lätt att hantera. Dessa ingredienser kan också hjälpa till att förhindra torrhet och hårbrott.
  • Glansförbättring: Apelsin och ringblomma kan bidra till att ge håret en naturlig glans och lyster. Det kan göra håret ser friskt och livfullt ut.
  • Lugnande och balanserande egenskaper: Ringblomma har lugnande och balanserande egenskaper som kan hjälpa till att lugna en irriterad hårbotten och minska klåda eller inflammation. Det kan vara fördelaktigt för personer med känslig hårbotten eller hårbottenproblem.

 

Du hittar Annas Eko Apelsin/Ringblomma HÄR.

Foto: @moaalina

LIKNANDE INLÄGG

rödbetshummus_recept_rekohyllan

Rödbetshummus

Rödbetshummus   Hummus är både enkelt och gott att göra själv hemma, denna är dessutom en färgglad variant gjord på rödbeta som piggar upp vilken

Läs mer »