Inspiration

Fincha Carter – Veckans Reko

finchacarter

Fincha Carter

 

Veckans Reko är Fincha Carter, konstnär och utbildad socionom med en stor förkärlek till naturen, Moder Jord och helhetshälsa. Fincha utövar även så kallad Sound Meditation med klangskålar, instrument och sin ljuva stämma som verktyg. Dessutom utbildar hon sig för närvarande till doula då hon under sin graviditet och sin sons födelse fick ett stort intresse för den havande och födande kvinnan, och vidare därför vill hjälpa andra att hitta kraften och lugnet inom sig själva när det kommer till just barnafödande.

 

Fincha träffade sin sambo Robin på Jazzköket i Östersund. Robin är utbildad snickare och odlare med ett stort intresse för natur, trädgård och hantverk. Idag bor de på Öland, solen och vindarnas ö, i en mysig röd stuga med vita knutar och blå dörr tillsammans med sonen Ailo och hunden Mila.

 

Fincha älskar att skapa, måla, sjunga, spela, dansa och vara i naturen. In och följ Fincha på Instagram @finchacarter för att få en inblick i hennes vardag, hänga med på konstutställningar och retreats, och inspireras av tänkvärda ord och vackra bilder varvat med mindfulness och helhetshälsa.

 

Tack Fincha för att just du inspirerar oss alla till att bli mer reko!

 

fincha

fincharobin

Lämna en Kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
0