Inspiration

Veckans Reko – Jennie Himmerman

ekoliv

Jennie Himmerman

 

Veckans Reko är Jennie Himmerman, ansiktet bakom Instagramkontot Ekoliv, som vill inspirera till en giftfri, miljövänlig och hållbar livsstil.

 

“Jag älskar att fika, åka på picknick, göra små och stora utflykter, campa och gå på bio,” berättar Jennie på sitt konto. “Om man åker på en shoppingdag med mig hamnar man på massa roliga loppisar och sen ett mysigt café eller restaurang med ett hållbart tänk, typ eko och närproducerat.”

 

Jennies intresse för hållbarhet började lite smått när hennes dotter var liten då familjen började äta mer ekologiskt. När sonen föddes fick hon även upp ögonen för gifter i vardagen och startade då kontot Ekoliv på Instagram.

 

“Efter det har jag lärt mig så mycket om vad hållbarhet innebär, om miljö och klimat och allt man kan göra för att leva både giftfritt och miljövänligt på en ”good enough”-nivå,” berättar Jennie och menar vidare att det är tack vare alla greenfluencers på sociala medier som dagligen inspirerar och delar med sig av sina kunskaper.

 

Ekoliv är mitt sätt att bidra till en lite bättre värld, för delar man med sig av sina goda vanor så tror jag att ringar på vattnet skapas!”

 

Tack Jennie för att just du inspirerar oss alla till att bli mer reko!

 

ekoliv

Lämna en Kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
0