Recept

Rawfood After Eight Recept 

IMG_4551

Crunchy tack vare kakaonibsen, smakar precis som klassikern After Eight, fast lite godare! 🤫😋

Lager 1:
🤎2 dl havregryn
🤎8 dadlar, urkärnade
🤎2 msk kokosolja
🤎3 msk kakao
🤎5 droppar eterisk pepparmyntaolja
🤎0,5 tsk havssalt

Kör havregrynen till ett fint pulver i en matberedare. Tillsätt resterande ingredienser och kör igång matberedaren igen tills du får en fin deg. Tryck ut degen i en bakplåtspappersklädd matlåda/fyrkantig form. (ca 15×20 cm)

Lager 2:
🤎3 msk kokosolja
🤎2,5 msk kakao
🤎1 msk agavesirap
🤎kakaonibs
🤎flingsalt

Smält kokosoljan och blanda den med kakao och agavesirap. Häll det över mint chokladdegen i formen. Strö över flingsalt och kakaonibs. Ställ in i frysen i några timmar och skär sedan upp i små rutor och försök att inte äta upp allt på en gång, de är overkligt goda!🤎

Här hittar ni eko kallpressad kokosolja!

Tips! Gör de glutenfria med glutenfria havregryn.

Lämna en Kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *