Crunchy tack vare kakaonibsen, smakar precis som klassikern After Eight, fast lite godare! 🤫😋
Lager 1:
🤎2 dl havregryn
🤎8 dadlar, urkärnade
🤎2 msk kokosolja
🤎3 msk kakao
🤎5 droppar eterisk pepparmyntaolja
🤎0,5 tsk havssalt
Kör havregrynen till ett fint pulver i en matberedare. Tillsätt resterande ingredienser och kör igång matberedaren igen tills du får en fin deg. Tryck ut degen i en bakplåtspappersklädd matlåda/fyrkantig form. (ca 15×20 cm)
Lager 2:
🤎3 msk kokosolja
🤎2,5 msk kakao
🤎1 msk agavesirap
🤎kakaonibs
🤎flingsalt
Smält kokosoljan och blanda den med kakao och agavesirap. Häll det över mint chokladdegen i formen. Strö över flingsalt och kakaonibs. Ställ in i frysen i några timmar och skär sedan upp i små rutor och försök att inte äta upp allt på en gång, de är overkligt goda!🤎
Här hittar ni eko kallpressad kokosolja!
Tips! Gör de glutenfria med glutenfria havregryn.